6 september.


Surfers paradise 

Vi kom fram till huvudstaden Canberra igår efter ett dygns resande från Surfers paradise. Första gången på några veckor vi va tvungna att vara instängde på en buss så länge. Nu har vi ju vant oss vid "korta" resor på sisidär ett par timmar. Men nu har vi bara en kvar och den är imorgon tillbaka till Sydney. Där ska vi tillbringa 6 nätter innan vi drar till Thailand och Bangkok! Vi har inga speciella planer för Thailand, bara att ha det jävligt bra innan vi kommer tillbaka till Sverige igen! Men det lutar väll lite åt Phuket och Krabi tror vi.. Här i Canberra är det grått och det kommer skurar då och då, och det är typ katastrof för oss som har haft typ asbra väder i ett halvår nu.. Men vi tänkte i alla fall ta en tripp bort till parlamenthuset snart så att vi har sett lite av staden och inte bara hostelet. Den 27e september står vi på svensk mark igen.. Om det var någon som ville veta ;)

Kommentarer
Postat av: EMELIECATRINE

Tyvärr har jag lovat bort den desinen Joss, men vi ska nog fixa en till dig =) vill du ha den exakt så eller? Skicka lite bilder till min mejl om du vill så kanske jag knåpa ihop något - emeliecatrine@hotmail.comFy fan vilka underbara bilder du har lagt upp Jossan, är grymt avundssjuk på ditt liv just nu. Vill också till Australiiieeeen!!!!!

2011-09-06 @ 21:00:21
URL: http://emeliecatrine.se/
Postat av: Empa

WOOOOHOOOOOO!!!! du kommer hem!!!! Lovely :D fasen vad vi ska ha reunion då pärlan! Ha det underbart dem sista veckorna nu, för här hemma är hösten kommen ;)PUSS<3

2011-09-08 @ 00:06:48
Postat av: Hanna

Ååååhh ge mig 27e nuuuuuuu :) vad vi ska mysa dåååå :) Ha de bäst de sista veckorna nu :) puss <3

2011-09-08 @ 12:27:37
Postat av: Josäfin :>

Dö cool bild :D

2011-09-08 @ 23:19:10
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback