. . .

Önskar att jag kunde säga att jag mår toppen för att jag stannade hemma igår, men så är ju tyvärr inte fallet. Mår fortfarande kass. Halsen är lite bättre men nu har jag blivit tjock i näsan istället. Detta är ju ett helvete. Börjar få liggsår! Hoppas på att jag kan återkomma med lite mer nice innehåll snart..

ParadiseKan nog inte riktigt beskriva med ord vad den här gruppen har betytt för mig genom åren.
Och inte blir man besviken denna gång heller. Måste springa och köpa skivan snarast.
Coldplay takes me to paradise

What the fuck..?!

Hostig fortfarande. Så går det när man har en hård helg..
OCH jag mår illa varje kväll och ibland på mornarna. Läkardags snart? Inte normalt att må sähär hela tiden? Sick of it.

Sicko.

Har varit dålig i flera dagar nu, och inte verkar det bli bättre..
FAN har ju massor inplanerat i helgen.. Och jag vill träna!! Skit

Bildregn.
Bilder från helgen i Oslo. Fint!

Day 1 i Oslo.

Har varit runt med Remkas syrra idag på stan och kollat slottet, operahuset mm.
Mycket mysig stad faktiskt. Och Remka har fixat boende åt mig så kanske åker hit i slutet på nästa vecka o börjar söka jobb. Är väldigt ivrig hihi. Så kuul! Nu ska vi äta middag och sen blir det en kväll på stan! Puss på er.

My day.
Promenad, forex, systemet och Oslo-resa. Så ser min dag ut idag! I Oslo ska jag hälsa på snyggingen till höger! See yaa, ha en trevlig helg! Puss

Dagens schema.- Städa √
- Skriva CV √
- Packa till Oslo √
- Träning √

How funny?
Hade ju liiiiite hellre varit på Gili! Bara lite..

Sverige till EM.

Inte dåligt, inte dåligt. Sjukt bra match om jag får säga det själv. Ett riktigt bra sverige, ett riktigt bra motstånd och många målchanser. Det är precis vad en bra match ska innehålla! Har varit hos Hanna och kollat matchen och käkat pannkakor. Mumms fillibabba! Hon var barnvakt så det blev endel bus med Henning också. Skitunge :)

Var på bibban för första gången på typ 100 år igår och lånade böcker så nu ska det läsas. Älskar att jag hittat tillbaka till böckernas värld! Godnatt.

Irritation!

OKEJ! I söndags var vi på IKEA och bytte mitt skrivbord eftersom det var trasigt, skevt och vattenskadat. Och så har jag hållt på ett tag nu och byggt ihop det, och tror ni att allt är rätt denna gång?! NEJ, bordskivan är spegelvänd! Jag blir så jävla irriterad. Det kommer ju aldrig bli klart i mitt rum, och nu måste vi ta en till vända till Linköping för att byta IGEN!! Anger..

Lördagsunderhållning.Fixarn har varit igång idag. Det har blivit två stycken byråar och ett halvt skrivbord. När jag hade kommit halvvägs med skrivbordet märker jag att delar är skeva, trasiga och fuktskadade så det blir en retur imorgon. Förhoppningsvis är mitt nymöblerade rum fullständigt imorgon kväll! YEAH!

Here we go!

Är pepped som tusan att ta mig an min nya "uppgift". Ett halvår med skitmat har verkligen visat sig då jag gått upp 6 kg. Och det är ett rent helvete då jag inte kan ha mina kläder. Kan ju inte gå i mjukis framöver. Icke! Dom ska bort och mina icke-synliga muskler ska jag locka fram igen. YES!

Nu börjas det med en timmes morgonpromenad om dagen + vanlig träning. 
Pepp pepp!


3 oktober.

Hejhejhej!

Har varit hemma snart en hel vecka. Den har varit helt suverän. Mycket catch up´s som ska göras nu när man inte setts på länge. Träffa vänner, släkt osv.
Vi var försenade med ungefår två timmar i tisdags från London, så jag kom inte hem förens vid 20:00 ungefär, trött och hungrig. Och så när jag kramat om mina fina familj och kommer in i vardagsrummet så sitter inga mindre än Hanna och Cissi där. Jag blev så glad att jag nästan ville gråta :) Mina fina små hjärtan!

Lägger kanske upp bilder från sista dagarna i Bangkok någon dag. Hinner bara inte just nu.

Nu blir det att hälsa på hästarna på Hagens med Cissi :) Puss på er.