15 juli.

Fredag! Jag har trott att det har varit det i flera dagar nu men Christine har bestämt sagt att "nej Jossan, det är bara torsdag idag..". Resan hit var "bara" ett dygn men den kändes längre än den vi gjorde förra gången som var hela två och ett halvt. Så vi var riktigt förstörda när vi kom fram. Vi har kännt oss lite småsjuka nu efter Rock-Touren. Och jag har fått någon allergisk reaktion eller något för jag har prickar på kroppen, och dom första dagarna här efter resan hade vi svullna ben och fötter, så det såg ut som om vi vägde tvåhundra pannor ungefär. Men nu känner vi oss lite bättre igen! Vi har börjat våra morgonpromenader igen som vi avslutade i Brisbane. Blev för lite sådant och för mycket mat på Bali haha. Så kläderna sitter lite tight nu.. 

Igår var vi på en marknad som låg precis vid stranden. Christine shoppade sina "blåsrör" som vi har skeppat in på posten idag. Efter vi hade strosat runt bland all världens mat, smycken och konst satte vi oss på stranden och kollade solnedgången. Det blir ganska mycket av den varan nu. Men det är ju sjukt mysigt och sitta på stranden och kolla solnedgången :) 

Om någon vecka drar vi neråt på västkusten. Vi vet inte riktigt var vi hamnar än, men vi älskar väll IMPULS?! ;) 







Bild1: didgeridoos (urbefolkningens blåsinstrument). 2: Glad Crillan när hon pratar med familjen. 3: Folkmassa. 4:Solnedgång första stadiet. 5: Solnedgång andra stadiet.

Kommentarer
Postat av: Mamma och Pappa

oj,oj vilka häftiga bilder verkar sjukt härligt. Hoppas svullnaden gått ner och att prickarna försvunnit. Njut nu några dagar innan nästa resa börjar.

Puss och kram

2011-07-16 @ 22:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback