27 augusti.

Hey!
Vi har hunnit med hela tre stallen sen jag skrev sist. Eller vi ar pa det tredje nu. Vi kom vid tva tiden i eftermiddags. Sydney var kort och gott stort. Det finns hur mycket som helst att gora dar sa vi ska tillbringa ett par till natter dar for att gora staden rattvisa.. Sen hade vi tva natter i Newcastle och just nu befinner vi oss i Port Macqurie. Dom tva sistnamnda ar relativt sma. Men maste beratta att vi har atit krokodil och kangru. Krokodil smaka ungefar som kycklig fast lite segare och kangru smakade vilt. Godaste jag atit pa denna resa helt klart! Vi var pa en fin resturang som lag mellan Harbour bridge och Operahuset. Den maltiden kostade ungefar som en hel manads mat for oss. Men det var det helt klart vart!


UPDATE:
Hann aldrig skriva klart sist.. Men nar vi at som bast borjade Coldplay stromma ur hogtalarna och jag hade ett riktigt halleluja moment!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter jättehäftigt har ni sett Operahuset från sjösidan, det ska visst vara något speciellt. Krokodil och känguru till middag äter man ju inte var dag. Är reskassan slut nu? Puss och kram mamma och pappa

2011-08-27 @ 21:45:28
Postat av: Värmland

LYLLO!!!! ;D;D

2011-09-18 @ 18:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback